Avrupa’da Galaxy S23 serisi için One UI 7 güncellemesi çıktı

Samsung, Galaxy S23 serisi için önemli bir adım attı ve Avrupa genelinde Galaxy S23, Galaxy S23 Plus ve Galaxy S23 Ultra modelleri için Android 15 tabanlı kararlı One UI 7.0 güncellemesini resmen yayınladı. Yeni güncellemenin Türkiye’ye de yakın zamanda ulaşması bekleniyor.

One UI 7 ile Galaxy S23 Serisi Güncellendi

İlk etapta Beta programına katılanlar için yayınlanan kararlı One UI 7.0 güncellemesinin boyutu Beta kullanıcıları için yaklaşık 900 MB. Beta programına dahil olmayanlar için ise yaklaşık 5 GB boyutunda geniş kapsamlı bir güncelleme paketi sunuluyor. Güncellemenin sürüm numaraları şu şekildedir:
  • S911BXXU8DYD9 – Galaxy S23
  • S916BXXU8DYD9 – Galaxy S23 Plus
  • S918BXXU8DYD9 – Galaxy S23 Ultra

Bu güncelleme ayrıca Nisan 2025 güvenlik yamasını da içeriyor. Bu sayede kullanıcılar hem yeni özelliklere sahip olacak hem de cihazlarını güvenli bir şekilde kullanabilecekler. Ayrıca, Galaxy S23 serisi geçtiğimiz hafta Güney Kore’de One UI 7.0 güncellemesini almıştı.

One UI 7.0 güncellemesi, tasarım açısından önemli değişiklikler içeriyor. Yenilenmiş uygulama simgeleri, yeni widget tasarımları ve ana ekran/kilit ekranı için daha fazla widget seçeneği, akıcı animasyonlar ve geçiş efektleri, yeni pil simgesi ve şarj animasyonu gibi özellikler kullanıcıları bekliyor. Ayrıca, güncellemeyle birlikte gelen yenilenmiş Galaxy AI özellikleri dikkat çekiyor.

Galaxy S23 sahipleri, güncellemeyi kontrol etmek için cihazlarında Ayarlar > Yazılım Güncellemesi > İndir ve Yükle adımlarını takip edebilirler.

Related Posts

Herkesin beyninden çok zayıf bir ışık çıktığı kanıtlandı: Yeni dönem başlıyor

İnsan beyni yüzyıllardır sırlarını koruyan en karmaşık organ olarak bilinirken, bilim dünyası şimdi onu bambaşka bir açıdan aydınlatıyor. Kanada’daki Algoma Üniversitesi’nde yapılan çarpıcı bir araştırma, beynimizin sadece elektriksel sinyaller üretmekle kalmadığını, aynı zamanda gözle görülmesi neredeyse imkânsız düzeyde bir ışık yaydığını ortaya koydu.

Büyük tehlikeye 2 yıl kaldı: ‘Ay’a çarpması beklenen dev asteroit, Dünya yörüngesini parçalayabilir’

Bilim insanları, 2032 yılında Ay’a çarpma ihtimali artan asteroid 2024 YR4’ün, Dünya yörüngesindeki uydular için büyük risk oluşturabileceğini açıkladı. Asteroit çarpması sonrası oluşabilecek enkaz bulutu, onlarca yıllık uydu çarpışma yoğunluğunu sadece birkaç günde yaşatabilir.

Evreni anlayış biçimimizi değiştirecek teleskoptan ilk görüntüler

Vera Rubin Teleskobu’nun Dünya’ya çarpma mesafesindeki gök taşlarını tespit etmesi ve Samanyolu Galaksisi’ni de haritalaması bekleniyor.

Kullanıcılar YouTube’da sorun yaşıyordu! Google’dan çözüm geldi

YouTube’un hem iOS hem de Android sürümünde bazı kullanıcılar sorun yaşadıklarını bildirmeye başladı. YouTube’un mobil uygulamasında yaşanan sorunda kullanıcılar videoların kapandığını ve açılmadığını belirtmişti.

Paraşütle şehirlerarası yolculuk yaptı: Kahramanmaraş’tan Şanlıurfa’ya 7 saat uçtu

Kahramanmaraşlı yamaç paraşütü sporcusu Yılmaz Cansarı, gerçekleştirdiği uzun mesafe uçuşla dikkatleri üzerine çekti. Türkiye genelinde branşında ilk 20 sporcu arasında yer alan Cansarı, 7 saat boyunca gökyüzünde kalarak tam 230 kilometrelik mesafeyi kat etti.

Antarktika’nın derinliklerinde saklı sır! Buzulların altındaki gizemli dünya

Antarktika’nın kalın buz tabakalarının altında, bilim insanlarını hayrete düşüren bir gizli dünya gün yüzüne çıktı. Yüzlerce metre derinlikte yer alan yeraltı nehirleri ve daha önce bilinmeyen ekosistemler, küresel iklim değişikliğinin etkisiyle …