Fiyat performans canavarı POCO F7 için tarih verildi!

Xiaomi, ürün yelpazesini genişletmek için çaba sarf ediyor. Çinli firma, yakında POCO F7 modelini tanıtacak. Son gelişmeler, akıllı telefonun tanıtım tarihine dair önemli bir detayı ortaya koyuyor.

POCO F7 özellikleri ve tanıtım tarihi ne zaman?

POCO, geçen ay küresel piyasaya sürülen Poco F7 Ultra ve Poco F7 Pro’nun ardından şimdi de standart F7 modelini tanıtmaya hazırlanıyor. Güvenilir kaynaklardan Yogesh Brar’a göre telefonun tanıtımı için mayıs ayının sonuna doğru çalışmalar yürütülüyor. Son anda bir değişiklik olmazsa ürün, önümüzdeki ay içinde tanıtılacak.


Bilindiği üzere, Çinli markalar arasında yeniden markalama olayı oldukça yaygındır. Bu nedenle, F7’nin bugün tanıtılacak Redmi Turbo 4 Pro’nun yeniden markalanmış bir versiyonu olması beklenmektedir. Eğer bu söylenti doğru çıkarsa, iki model farklı isimler ve tasarımlar taşısa da temelde aynı özelliklere sahip olacaktır.

Redmi Turbo 4 Pro (POCO F7) beklenen özellikleri:

Akıllı telefonun muhtemelen 6.83 inç düz OLED LTPS ekran ve 1.5K çözünürlük (2800 x 1280 piksel) sunması beklenmektedir. Ön tarafta 20 MP’lik bir kamera ve arkada ise 50 MP ana kamera ve muhtemelen ultra geniş açılı çekimler için 8 MP’lik ikincil bir sensör bulunabilir.

Cihazın Snapdragon 8s Gen 4 (SM8735) işlemci ile çalışması, 16 GB’a kadar RAM ve 1 TB’a kadar UFS 4.0 depolama alanı sunması bekleniyor. Model, 7.550 mAh batarya kapasitesine ve 90W hızlı şarj desteğine sahip olacak. Ayrıca, Android 15 ve Xiaomi’nin HyperOS 2.0 arayüzüyle gelmesi muhtemeldir.

Ürünün diğer beklenen özellikleri arasında 120Hz yenileme hızı, ekran içi parmak izi tarayıcı, metal orta çerçeve, IR blaster ve IP68/IP69 suya ve toza dayanıklılık sertifikaları bulunmaktadır. Son olarak, boyutlarının 163.1 x 77.93 x 7.98 mm ve ağırlığının 219 gram olduğu belirtilmektedir.

Related Posts

Herkesin beyninden çok zayıf bir ışık çıktığı kanıtlandı: Yeni dönem başlıyor

İnsan beyni yüzyıllardır sırlarını koruyan en karmaşık organ olarak bilinirken, bilim dünyası şimdi onu bambaşka bir açıdan aydınlatıyor. Kanada’daki Algoma Üniversitesi’nde yapılan çarpıcı bir araştırma, beynimizin sadece elektriksel sinyaller üretmekle kalmadığını, aynı zamanda gözle görülmesi neredeyse imkânsız düzeyde bir ışık yaydığını ortaya koydu.

Büyük tehlikeye 2 yıl kaldı: ‘Ay’a çarpması beklenen dev asteroit, Dünya yörüngesini parçalayabilir’

Bilim insanları, 2032 yılında Ay’a çarpma ihtimali artan asteroid 2024 YR4’ün, Dünya yörüngesindeki uydular için büyük risk oluşturabileceğini açıkladı. Asteroit çarpması sonrası oluşabilecek enkaz bulutu, onlarca yıllık uydu çarpışma yoğunluğunu sadece birkaç günde yaşatabilir.

Evreni anlayış biçimimizi değiştirecek teleskoptan ilk görüntüler

Vera Rubin Teleskobu’nun Dünya’ya çarpma mesafesindeki gök taşlarını tespit etmesi ve Samanyolu Galaksisi’ni de haritalaması bekleniyor.

Kullanıcılar YouTube’da sorun yaşıyordu! Google’dan çözüm geldi

YouTube’un hem iOS hem de Android sürümünde bazı kullanıcılar sorun yaşadıklarını bildirmeye başladı. YouTube’un mobil uygulamasında yaşanan sorunda kullanıcılar videoların kapandığını ve açılmadığını belirtmişti.

Paraşütle şehirlerarası yolculuk yaptı: Kahramanmaraş’tan Şanlıurfa’ya 7 saat uçtu

Kahramanmaraşlı yamaç paraşütü sporcusu Yılmaz Cansarı, gerçekleştirdiği uzun mesafe uçuşla dikkatleri üzerine çekti. Türkiye genelinde branşında ilk 20 sporcu arasında yer alan Cansarı, 7 saat boyunca gökyüzünde kalarak tam 230 kilometrelik mesafeyi kat etti.

Antarktika’nın derinliklerinde saklı sır! Buzulların altındaki gizemli dünya

Antarktika’nın kalın buz tabakalarının altında, bilim insanlarını hayrete düşüren bir gizli dünya gün yüzüne çıktı. Yüzlerce metre derinlikte yer alan yeraltı nehirleri ve daha önce bilinmeyen ekosistemler, küresel iklim değişikliğinin etkisiyle …