Kulaklık takmayı sevmeyenler dikkat! Koltuğa ses sistemi ekleyen cihaz

Razer Clio İsimli Hoparlör, Ses Deneyimini Yeniden Tanımlıyor

Son dönemlerde teknolojinin gelişmesiyle birlikte ses cihazları ve aksesuarları alanında yeni ve farklı çözümler karşımıza çıkmaya devam ediyor. Geleneksel kulak içi ve kafa üstü kulaklıkların yanı sıra, küpe görünümlü ya da açık tasarımlı kulaklıkların da popülerlik kazandığı gözlemleniyor. Bu kapsamda, Razer tarafından duyurusu yapılan Clio isimli hoparlör, benzersiz tasarım anlayışıyla dikkat çekiyor.

Clio, adeta koltuğunuza entegre edilmiş bir ses sistemi gibi çalışarak baş yastığı konumunda kullanılabiliyor ve aynı zamanda 5.400 mAh pil kapasitesiyle 14 saate varan kullanım süresi sunuyor. Hoparlörler, sağ ve sol taraflara yerleştirilmiş olup üst kısım kafa yastığı formunda tasarlandığından konfor da göz ardı edilmemiş. Ancak, gerçek performans testleriyle cihazın konfor ve ses kalitesini net olarak değerlendirmek mümkün olacak.

Clio’nun, oyuncu koltuklarına ek olarak yüksek sırtlı ofis koltuklarına da takılabileceği belirtiliyor. Takma işlemi için kayışlı bir sistem kullanılan hoparlör, kullanıcının kafa yapısına ve koltuğun genişliğine göre ayarlanabiliyor. Yastığın açılı kanatları, net tizler ve güçlü baslar sunmak için pasif bir radyatörle birlikte çalışıyor ve ayrıca 43 milimetre sürücüye sahip yakın alan hoparlörleri bulunuyor.

Bu özel hoparlör, Bluetooth uyumlu tüm cihazlarla kablosuz olarak eşleştirilebiliyor ve bilgisayar bağlantısında gecikmeyi önlemek için HyperSpeed kablosuz bağlantı protokolüyle uyumlu bir şekilde tasarlanmış. Ayrıca, THX Spatial Audio desteği sayesinde etkileyici bir ses deneyimi sunuyor. En önemlisi, ek masaüstü hoparlörlerle entegre edilerek daha büyük bir 7.1 surround ses sisteminin bir parçası olarak kullanılabiliyor. Clio’nun 16 Mayıs’ta piyasaya sürülmesi planlanıyor.

Related Posts

Herkesin beyninden çok zayıf bir ışık çıktığı kanıtlandı: Yeni dönem başlıyor

İnsan beyni yüzyıllardır sırlarını koruyan en karmaşık organ olarak bilinirken, bilim dünyası şimdi onu bambaşka bir açıdan aydınlatıyor. Kanada’daki Algoma Üniversitesi’nde yapılan çarpıcı bir araştırma, beynimizin sadece elektriksel sinyaller üretmekle kalmadığını, aynı zamanda gözle görülmesi neredeyse imkânsız düzeyde bir ışık yaydığını ortaya koydu.

Büyük tehlikeye 2 yıl kaldı: ‘Ay’a çarpması beklenen dev asteroit, Dünya yörüngesini parçalayabilir’

Bilim insanları, 2032 yılında Ay’a çarpma ihtimali artan asteroid 2024 YR4’ün, Dünya yörüngesindeki uydular için büyük risk oluşturabileceğini açıkladı. Asteroit çarpması sonrası oluşabilecek enkaz bulutu, onlarca yıllık uydu çarpışma yoğunluğunu sadece birkaç günde yaşatabilir.

Evreni anlayış biçimimizi değiştirecek teleskoptan ilk görüntüler

Vera Rubin Teleskobu’nun Dünya’ya çarpma mesafesindeki gök taşlarını tespit etmesi ve Samanyolu Galaksisi’ni de haritalaması bekleniyor.

Kullanıcılar YouTube’da sorun yaşıyordu! Google’dan çözüm geldi

YouTube’un hem iOS hem de Android sürümünde bazı kullanıcılar sorun yaşadıklarını bildirmeye başladı. YouTube’un mobil uygulamasında yaşanan sorunda kullanıcılar videoların kapandığını ve açılmadığını belirtmişti.

Paraşütle şehirlerarası yolculuk yaptı: Kahramanmaraş’tan Şanlıurfa’ya 7 saat uçtu

Kahramanmaraşlı yamaç paraşütü sporcusu Yılmaz Cansarı, gerçekleştirdiği uzun mesafe uçuşla dikkatleri üzerine çekti. Türkiye genelinde branşında ilk 20 sporcu arasında yer alan Cansarı, 7 saat boyunca gökyüzünde kalarak tam 230 kilometrelik mesafeyi kat etti.

Antarktika’nın derinliklerinde saklı sır! Buzulların altındaki gizemli dünya

Antarktika’nın kalın buz tabakalarının altında, bilim insanlarını hayrete düşüren bir gizli dünya gün yüzüne çıktı. Yüzlerce metre derinlikte yer alan yeraltı nehirleri ve daha önce bilinmeyen ekosistemler, küresel iklim değişikliğinin etkisiyle …