Mili Takım’ın yıldızından Avusturya yorumu: Acı vericiydi

Almanya’da düzenlenen 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda A Milli Takım, çeyrek finalde Hollanda ile karşılaşacak.

A Milli Takım’ın kaptanı Hakan Çalhanoğlu, zorlu mücadele öncesi açıklamalarda bulundu.

“SAHADA OLMAMAK ACI VERİCİYDİ”

Karşılaşma ile ilgili Sabah’a konuşan milli futbolcu, Avusturya maçına ilişkin “Çok heyecanlıydım maçı izlerken. Dışardan izlemek çok kötüymüş. Benim için ayrı bir tecrübe oldu. Orada olmak, dışarıda olmak istemiyorum bir daha. Çekya maçında hiç beklemediğim bir sarı kart yedim ve hepimiz için çok önemli olan Avusturya karşılaşmasında cezalı duruma düştüm. Sahada olmamak acı vericiydi. Ama takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum çok iyi oynadık. Oyuncular 90 dakika müthiş mücadele sergiledi. Bu galibiyet hepimiz açısından çok önemliydi. Bu maçtan önce kampta gerçekten çok iyi hazırlandık” dedi.

“HOCANIN BİR BİLDİĞİ VARDIR”

Tüm çalışmaları ve analizleri dört dörtlük yaptıklarından söz eden Hakan Çalhanoğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

“Normalde 4’lü savunma sistemi ile oynuyorduk bu maçta hocamızın planı doğrultusunda 3’lü oynadık. Hocanın farklı bir sistemi vardı. Hocanın bir bildiği vardır, bizde hep onun arkasından koşuyoruz. Onun dediğini uygulamaya çalışıyoruz. Avusturya maçında bunu sahada da gördük ve yansıttık.”

EURO 2024 hedefiyle ilgili Hakan Çalhanoğlu son olarak şunları kaydetti:

“Herkesin mutluluğu, sevinci bizim için çok önemli. Bizim birliğimiz bize bu sonuçları getiriyor. Bizim de en büyük hedefimiz tabii ki kupa kaldırmak. İnşallah finali görürüz.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir